Van Kaam advocaten

K
K
 

IE, media- en privacyrecht zijn constant in beweging. De grenzen worden dagelijks getart. Wat mag net wel, wat mag net niet. Hierin ligt de kern van ons werk. Werk wat ons blijft uitdagen en inspireren.

filter op categorie:

Juridische masterclass voor social influencers

15068335_781608818645754_3282821264619282207_o.png

Op dinsdag 22 november geeft Remco Klöters een masterclass voor Social Influencers en het recht. Daarbij zal hij de voor social media influencers relevante wet- en regelgeving de revue laten passeren.

 

Ook bloggers, vloggers en social media influencers hebben te maken met wetgeving. Waar dienen zij rekening mee te houden bij het maken van een vlog? Wat zijn de regels omtrent het maken van reclame of het plaatsen van gesponsorde berichten en wat als je stukjes tekst, beeld of muziek van anderen overneemt? Remco Klöters gaat in op de juridische do's and dont's op dit gebied.

De Masterclass wordt verzorgd door Influo: een social netwerk dat o.a. een app aanbiedt waarmee Benelux influencers contact kunnen leggen met merken en agentschappen, bloggers, vloggers, social broadcasters e.d. Daarnaast ondersteunt Influo diverse (social media) influencers, bloggers, vloggers en broadcasters bij het sluiten van samenwerkingsverbanden met merken en marketeers.

 

Voor meer informatie over de masterclass klik hier.