Van Kaam advocaten

K
K
 

Van Kaam is een niche kantoor op het gebied van IE, media- en privacyrecht.

We kennen deze rechtsgebieden als geen ander. Door en door. Van binnen en van buiten. Daarom zijn onze oplossingen altijd inventiever, onze adviezen soms onverwacht en is onze verdediging buitengewoon.

 

We zijn vertrouwd met de verdediging van de ene kant en thuis in het bijstaan van de andere kant. Waardoor uw wederpartij voor ons geen geheimen heeft. Wij zijn hen altijd een stap voor. Wij verheffen ons specialisme tot een kunst.

 

The team is "excellent at what they do in this sector" and the lawyers are "extremely reliable.'

- Chambers

kantoor

Van Kaam advocaten is opgericht in 1998 en gevestigd in het centrum van Amsterdam. Wij werken voor grote en kleine opdrachtgevers voor wie het creatieve element vaak een grote rol speelt.

 

Zo vertegenwoordigen wij onder meer de belangen van uitgeverijen, omroepen, televisie- en filmproducenten, radio- stations, aanbieders van nieuwe media, platenmaatschappijen, artiesten- managements, ontwerpers, illustratoren, schrijvers, acteurs, presentatoren en muzikanten, cabaretiers, maar ook ondernemingen en personen uit andere sectoren die in aanraking komen met intellectuele eigendom en mediarecht.