Van Kaam advocaten

K
K
 

Van Kaam staat bekend als een gerespecteerd niche kantoor binnen het IE en mediarecht.

 

Wat ons uniek maakt is niet alleen het vermogen tot de meest innovatieve oplossingen te komen, maar vooral onze gedegen kennis en ervaring met het bijstaan van partijen vanuit alle denkbare posities. 

 

Wij kunnen dit alleen waarmaken omdat wij werken met de beste juridische talenten. Wij nemen geen genoegen met minder. Als jij denkt over voldoende kennis, ervaring en ambitie te beschikken, maken we graag nader kennis.

Student-stagiair(e)


VAN KAAM IP, MEDIA & PRIVACY IS OP ZOEK NAAR AMBITIEUZE STUDENT-STAGIAIR(E)S!


Ben jij klaar om je studieboeken te verruilen voor de praktijk? Bij Van Kaam zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde student-stagiair(e)s die zich tijdens hun rechtenstudie hebben gespecialiseerd in het intellectuele eigendoms-, media-, IT- en/of informatierecht, die tijdens hun studie vakken op dit gebied hebben gevolgd of die interesse hebben in deze rechtsgebieden.

 

Wie zijn wij?

Van Kaam is een Amsterdams advocatenkantoor dat zich met name richt op makers zoals fotografen, acteurs, ontwerpers, schrijvers, muzikanten, influencers en cabaretiers. Wij staan ook andere partijen in de creatieve sector bij, zoals uitgeverijen en modellenbureaus. Verder werken wij veel voor organisaties en personen uit de media- en entertainmentindustrie bij, zoals nationale en internationale televisieproducenten, omroepen en distributeurs.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende stage in een informele werksfeer in hartje Amsterdam. Bij ons maak je kennis met de dynamische praktijk van een procesadvocaat en werk je mee aan processtukken, adviezen, lopende procedures en ga je mee naar zittingen.

Verder bieden wij:

  • een marktconforme stagevergoeding;
  • een plek waar je ruimte krijgt voor je eigen ontwikkeling en groei;
  • intensieve begeleiding in een hecht team;
  • een uitdagende en afwisselende werkplek met een informele sfeer in hartje Amsterdam

Interesse?

Heb je interesse in een stage? Stuur dan direct een gemotiveerde reactie voorzien van CV, cijferlijst en eerdere stagebeoordelingen - via de website www.van-kaam.nl of per e-mail via jacintha@van-kaam.nl!

Secretaresse M/V/X

Van Kaam advocaten is op zoek naar een ambitieuze, klantvriendelijke en accurate juridisch secretaresse (M/V/X) voor minimaal 3 dagen per week.

 

VAN KAAM - IP * MEDIA * PRIVACY IS:

een ambitieus nichekantoor gespecialiseerd in onder andere intellectueel eigendom- en mediarecht. Onze advocaten houden zich voornamelijk bezig met spraakmakende mediazaken en kwesties binnen de creatieve sector en behoren daarin tot de top van de markt. Er is hier altijd iets te beleven.

Ons team werkt hard maar vergeet ook de nodige gezelligheid niet. We halen het beste in elkaar naar boven en geven alles voor onze cliënten. Met trots, gedrevenheid en ambitie wordt er nauw samengewerkt. Iedereen draagt zijn/haar steentje aan bij aan de successen van het team, welke graag tijdens een borrel worden gevierd.

Wij zijn gevestigd in een prachtig pand in hartje Amsterdam dat zowel via het OV, de fiets of scooter zeer goed bereikbaar is.

 

Met deze functie bieden wij je een uitdagende en afwisselende positie in een informele werksfeer tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Je bent daarin verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en houd je bezig met allerhande secretariële en office management gerelateerde werkzaamheden waaronder het opstellen van brieven, het samenstellen van processtukken en het organiseren van vergaderingen/congressen. Je bent representatief, onderhoudt het contact met cliënten, staat ze met plezier te woord, ontvangt ze op kantoor en zorgt dat ze zich welkom voelen. Ondertussen zorg je dat alle dossiers op orde zijn en de advocaten gewezen worden op belangrijke post, mail en telefoon die binnenkomt. In de agenda plan je alle afspraken duidelijk in.

Je hebt geen 9 tot 6 mentaliteit, een HBO werk- en denkniveau, goede beheersing van Nederlands en Engels en relevante werkervaring.

Onze secretaresses zijn nauw betrokken bij alle zaken, kennen onze cliënten en weten wat er speelt. Teamwork binnen het secretariaat en met de zes advocaten is essentieel. Het secretariaat is zeer accuraat, met name bij stressvolle situaties.

 

Ervaring als of opleiding tot juridisch secretaresse is een pré.

 

Reacties met c.v. graag uitsluitend per e-mail aan: info@van-kaam.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.