Van Kaam advocaten

K
K
 

Van Kaam staat bekend als een gerespecteerd niche kantoor binnen het IE en mediarecht.

 

Wat ons uniek maakt is niet alleen het vermogen tot de meest innovatieve oplossingen te komen, maar vooral onze gedegen kennis en ervaring met het bijstaan van partijen vanuit alle denkbare posities. 

 

Wij kunnen dit alleen waarmaken omdat wij werken met de beste juridische talenten. Wij nemen geen genoegen met minder. Als jij denkt over voldoende kennis, ervaring en ambitie te beschikken, maken we graag nader kennis.

 

Secretaresse M/V

Van Kaam is op zoek naar een ambitieuze, klantvriendelijke en accurate juridisch secretaresse (M/V) voor minimaal 4 dagen per week (32 uur).

 

VAN KAAM - IP * MEDIA * PRIVACY IS:

een ambitieus advocatenkantoor gespecialiseerd in media-, intellectueel eigendom- en privacyrecht, gevestigd in het centrum van Amsterdam. Wij houden ons voornamelijk bezig met spraakmakende zaken op het gebied van de media en binnen de creatieve sector.

 

Met deze functie bieden wij je een uitdagende en afwisselende positie in een informele werksfeer tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je bent daarin verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en houdt je bezig met allerhande secretariële en office management gerelateerde werkzaamheden waaronder het opstellen van brieven, het samenstellen van processtukken en het organiseren van vergaderingen/congressen.

 

Ervaring als of opleiding tot juridisch secretaresse is een pré.

JIJ BENT: ambitieus, klantvriendelijk, accuraat, representatief, stress-bestendig en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring.

 

Reacties met c.v. graag uitsluitend per e-mail aan: info@van-kaam.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.