Van Kaam advocaten

K
K
 

Van Kaam staat bekend als een gerespecteerd niche kantoor binnen het IE en mediarecht.

 

Wat ons uniek maakt is niet alleen het vermogen tot de meest innovatieve oplossingen te komen, maar vooral onze gedegen kennis en ervaring met het bijstaan van partijen vanuit alle denkbare posities. 

 

Wij kunnen dit alleen waarmaken omdat wij werken met de beste juridische talenten. Wij nemen geen genoegen met minder. Als jij denkt over voldoende kennis, ervaring en ambitie te beschikken, maken we graag nader kennis.

Advocaat

Van Kaam advocaten is voor de uitbreiding van haar team per direct op zoek naar een gemotiveerde advocaat-medewerker.

 

We zoeken een getalenteerde advocaat die bij een gespecialiseerd kantoor wil werken dat zich vooral richt op de procespraktijk in het media-, intellectueel eigendoms- en privacyrecht. Wij zijn een gerenommeerd en dynamisch kantoor dat juridisch maatwerk levert door een enthousiast team van gedreven specialisten.

Wij zoeken zo'n specialist: een doortastende advocaat medewerker met 3/6 jaar ervaring die de ambitie heeft zijn/haar ervaring, kennis en enthousiasme in te zetten voor de verdere uitbouw van onze praktijk.

 

Voel je je aangesproken en ben je gespecialiseerd in ons rechtsgebied? Neem gerust contact met ons op en kom langs voor een oriënterend gesprek.

 

Vanzelfsprekend wordt je reactie vertrouwelijk behandeld.

 

Voor meer informatie en contact:

remco@van-kaam.nl