Van Kaam advocaten

K
K
 

De mensen bij Van Kaam zijn scherp en ervaren, altijd gedreven en altijd betrokken.

 

De nadruk van ons werk ligt op procederen. Maar we geven ook juridische en zakelijke adviezen. We bouwen aan een langlopende relatie met onze cliënten. Dankzij onze contacten binnen de advocatuur, de creatieve industrie en de media krijgen zij toegang tot een zeer uitgebreid netwerk. 

 

Thorough negotiators, very knowledgeable in the field of civil defamation cases and having an excellent track record in these matters.

- Media Law International

Onze mensen:

Max Pijlman

Advocaat
2Max_-web.jpg

Max Pijlman is werkzaam bij Van Kaam als advocaat.

 
Max is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht en het mediarecht. Hij houdt zich graag bezig met zaken over de vrijheid van meningsuiting, tegen de achtergrond van het huidige digitale tijdperk. Max heeft ruime ervaring in het procederen bij de rechter, maar ook in arbitrage. 

Max studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Hij rondde daar ook zijn master Civiel recht af, met als specialisatie intellectueel eigendomsrecht. Hij schreef zijn scriptie over het portretrecht. Ook volgde hij het extracurriculaire Honours College Law-traject.

 

Max begon zijn carrière bij Pels Rijcken, waar hij vijf jaar bij de sectie Innovatie, Privacy en Technologie heeft gewerkt. 

 

Max is lid van de Vereniging voor Auteursrecht (VvA).