Van Kaam advocaten

K
K
 

De mensen bij Van Kaam zijn scherp en ervaren, altijd gedreven en altijd betrokken.

 

De nadruk van ons werk ligt op procederen. Maar we geven ook juridische en zakelijke adviezen. We bouwen aan een langlopende relatie met onze cliënten. Dankzij onze contacten binnen de advocatuur, de creatieve industrie en de media krijgen zij toegang tot een zeer uitgebreid netwerk. 

 

Thorough negotiators, very knowledgeable in the field of civil defamation cases and having an excellent track record in these matters.

- Media Law International

Onze mensen:

Pascal Steijvers

Advocaat
Schermafbeelding_2024-05-16_154639.jpg

Pascal Steijvers is werkzaam bij Van Kaam Advocaten als advocaat.

Pascal heeft in de periode hiervoor ervaring opgedaan als paralegal bij een middelgroot kantoor dat zich onder meer specialiseert in het merken-, modellen, auteurs- en privacyrecht. In april 2023 maakte Pascal de overstap naar Van Kaam Advocaten, waarna hij in juni 2024 is beëdigd als advocaat.

 

In augustus 2022 heeft Pascal zijn masterdiploma IT-Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald. Tijdens zijn studie heeft Pascal meerdere student-stages gelopen, onder meer bij gerenommeerde advocatenkantoren die zich richten op de volle breedte van het intellectueel eigendomsrecht.

 

Pascal zal zich samen met het ervaren team van Van Kaam Advocaten inzetten om juridisch maatwerk te leveren op het gebied van het media-, intellectueel eigendomsrecht.