Van Kaam advocaten

K
K
 

Secretaresse M/V/X

datum indiening: vr 15 apr 2016, 14:45

Van Kaam advocaten is op zoek naar een ambitieuze, klantvriendelijke en accurate juridisch secretaresse (M/V/X) voor minimaal 3 dagen per week.


VAN KAAM - IP * MEDIA * PRIVACY IS:

een ambitieus nichekantoor gespecialiseerd in onder andere intellectueel eigendom- en mediarecht. Onze advocaten houden zich voornamelijk bezig met spraakmakende mediazaken en kwesties binnen de creatieve sector en behoren daarin tot de top van de markt. Er is hier altijd iets te beleven.

Ons team werkt hard maar vergeet ook de nodige gezelligheid niet. We halen het beste in elkaar naar boven en geven alles voor onze cliënten. Met trots, gedrevenheid en ambitie wordt er nauw samengewerkt. Iedereen draagt zijn/haar steentje aan bij aan de successen van het team, welke graag tijdens een borrel worden gevierd.

Wij zijn gevestigd in een prachtig pand in hartje Amsterdam dat zowel via het OV, de fiets of scooter zeer goed bereikbaar is.

 

Met deze functie bieden wij je een uitdagende en afwisselende positie in een informele werksfeer tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Je bent daarin verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en houd je bezig met allerhande secretariële en office management gerelateerde werkzaamheden waaronder het opstellen van brieven, het samenstellen van processtukken en het organiseren van vergaderingen/congressen. Je bent representatief, onderhoudt het contact met cliënten, staat ze met plezier te woord, ontvangt ze op kantoor en zorgt dat ze zich welkom voelen. Ondertussen zorg je dat alle dossiers op orde zijn en de advocaten gewezen worden op belangrijke post, mail en telefoon die binnenkomt. In de agenda plan je alle afspraken duidelijk in.

Je hebt geen 9 tot 6 mentaliteit, een HBO werk- en denkniveau, goede beheersing van Nederlands en Engels en relevante werkervaring.

Onze secretaresses zijn nauw betrokken bij alle zaken, kennen onze cliënten en weten wat er speelt. Teamwork binnen het secretariaat en met de zes advocaten is essentieel. Het secretariaat is zeer accuraat, met name bij stressvolle situaties.

 

Ervaring als of opleiding tot juridisch secretaresse is een pré.

 

Reacties met c.v. graag uitsluitend per e-mail aan: info@van-kaam.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.