Van Kaam advocaten

K
K
 

De mensen bij Van Kaam zijn scherp en ervaren, altijd gedreven en altijd betrokken.

 

De nadruk van ons werk ligt op procederen. Maar we geven ook juridische en zakelijke adviezen. We bouwen aan een langlopende relatie met onze cliënten. Dankzij onze contacten binnen de advocatuur, de creatieve industrie en de media krijgen zij toegang tot een zeer uitgebreid netwerk. 

 

Thorough negotiators, very knowledgeable in the field of civil defamation cases and having an excellent track record in these matters.

- Media Law International

Onze mensen:

Kosta Hinzen

Advocaat
140621_Maandag_Portraits85018.tif

Kosta werkt als advocaat bij Van Kaam IP, Media & Privacy. Hij is gespecialiseerd in het informatierecht met een focus op het auteurs-, merken-, media- en entertainmentrecht.

 

Kosta behaalde zijn bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heeft hij aan de Vrije Universiteit Amsterdam de masterspecialisatie Intellectuele Eigendom, Internet en ICT gevolgd.

Naast zijn studie heeft Kosta ondernemerservaring opgedaan als tech-entrepreneur, waarbij hij de prijs van Beste UvA Startup 2018 won. Daarnaast heeft hij als DJ jarenlange ervaring in de entertainmentindustrie.