Van Kaam advocaten

K
K
 

Secretaresse M/V

datum indiening: vr 15 apr 2016, 14:45

Van Kaam is op zoek naar een ambitieuze, klantvriendelijke en accurate juridisch secretaresse (M/V) voor minimaal 4 dagen per week (32 uur).

 

VAN KAAM - IP * MEDIA * PRIVACY IS:

een ambitieus advocatenkantoor gespecialiseerd in media-, intellectueel eigendom- en privacyrecht, gevestigd in het centrum van Amsterdam. Wij houden ons voornamelijk bezig met spraakmakende zaken op het gebied van de media en binnen de creatieve sector.

 

Met deze functie bieden wij je een uitdagende en afwisselende positie in een informele werksfeer tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je bent daarin verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en houdt je bezig met allerhande secretariële en office management gerelateerde werkzaamheden waaronder het opstellen van brieven, het samenstellen van processtukken en het organiseren van vergaderingen/congressen.

 

Ervaring als of opleiding tot juridisch secretaresse is een pré.

JIJ BENT: ambitieus, klantvriendelijk, accuraat, representatief, stress-bestendig en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring.

 

Reacties met c.v. graag uitsluitend per e-mail aan: info@van-kaam.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.